Az OK TRUCKS márka az Iveco által minősített használt gépjárművek eladásával és értékesítésével foglalkozik.

2015 fordulópontot jelentett az Iveco használt járművekre nézve. Egy nagyobb kihívás, egy erősített központi csapat, szolgáltatások és extra csomagok kibővített skálája várta a végfelhasználókat.

Az OK TRUCKS széles járműválasztékkal rendelkezik azoknak a vásárlók részére, akik olyan használt-autót keresnek, amely megbízható, garanciás és az Iveco által minősített.

A járműveink számos vizsgálaton esnek át. Adott jellemzők alapján, mint a kor, megtett kilométer, gumikopás, és javító munkálatok alapján a járműveket három csoportba soroljuk – Prémium, Komfort és Alap – annak érdekében a, hogy a legmegfelelőbben kielégítse a vásárlók igényeit.

Szakértői csapatunk támogatja a vevőket a legmegfelelőbb használt jármű kiválasztásában az üzleti alkalmazás és költségvetés, valamint a garancia, támogatás és a mobilitási szolgáltatások alapján.

OK TRUCKS, a minden időben megbízható használt járművek teljes választéka.


Download Brochure 2017

Havi ajánlatok

Vegyék fel a kapcsolatot velünk

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, válaszoljon az összes következő kijelentésre

Elolvastam az Adatvédelmi nyilatkozatot, és hozzájárulok a lent ismertetett célokhoz és folyamatokhoz:

MARKETING TEVÉKENYSÉG - A IVECO S.p.A. által történő adatkezelés papírformátumban, automatizált vagy elektronikus formában, ideértve a postai levélküldést, e-mailt, telefont (pl. automatizált telefonhívás, SMS, MMS, fax) és bármely más módot (pl. honlap, mobilalkalmazások) marketing célú megkeresések és hírlevelek küldése, termékek és szolgáltatások reklámozása céljából, l. az Adatvédelmi nyilatkozat 2 (iii) pontját:

HARMADIK FÉL ÁLTALI MARKETING - Az adataim továbbítása a IVECO S.p.A. (CNH Industrial Group) leányvállalatai és kapcsolt vállalatai, valamint a hivatalos kereskedők részére, valamint az adatok általuk történő terjesztése és kezelése marketing célú megkeresések, termékeik és szolgáltatásaik reklámozása, valamint piackutatás céljából, l. az Adatvédelmi nyilatkozat 2 (iv) pontját: