Mi magunkról

Az Eurotrade Kft. 1990-ben alakult. A tulajdonosi kör 25 éve változatlan, magyar magánszemélyek. Jelenleg az Eurotrade Kft két legfontosabb terméke az IVECO és a WIELTON. Nagy hangsúlyt fordítunk arra is, hogy folyamatosan rendelkezzünk piacképes használt járműkészlettel. Évente több száz új és használt haszonjárművet értékesítünk világszerte . Leányvállalatunk az Eurotrade Capital Zrt. pénzügyi szolgáltatásokat nyújt partnereinknek. Célunk, hogy termékeinkkel, és szolgáltatásainkkal stabil hátteret biztosítsunk ügyfeleinknek.

Havi ajánlatok

Vegyék fel a kapcsolatot velünk

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, válaszoljon az összes következő kijelentésre

Elolvastam az Adatvédelmi nyilatkozatot, és hozzájárulok a lent ismertetett célokhoz és folyamatokhoz:

MARKETING TEVÉKENYSÉG - A IVECO S.p.A. által történő adatkezelés papírformátumban, automatizált vagy elektronikus formában, ideértve a postai levélküldést, e-mailt, telefont (pl. automatizált telefonhívás, SMS, MMS, fax) és bármely más módot (pl. honlap, mobilalkalmazások) marketing célú megkeresések és hírlevelek küldése, termékek és szolgáltatások reklámozása céljából, l. az Adatvédelmi nyilatkozat 2 (iii) pontját:

HARMADIK FÉL ÁLTALI MARKETING - Az adataim továbbítása a IVECO S.p.A. (CNH Industrial Group) leányvállalatai és kapcsolt vállalatai, valamint a hivatalos kereskedők részére, valamint az adatok általuk történő terjesztése és kezelése marketing célú megkeresések, termékeik és szolgáltatásaik reklámozása, valamint piackutatás céljából, l. az Adatvédelmi nyilatkozat 2 (iv) pontját: