GARANCIA

IVECO Elements, a kizárólagos garancia az OK Trucks Prémium járművekre

Az Elements egy széleskörű személyre szabott támogatási szolgáltatás annak érdekében, hogy a prémium Iveco használt járművét tökéletes állapotban tartsa. A vevőnek lehetősége van olyan szolgáltatási szintek kiválasztására, amelyek a legmegfelelőbbek a saját vállalkozásához, és biztos a fix költségekben.

A garanciánkkal nyugodt békével kérhet segítséget Európa szerte 2000 adás-vétel utáni támogatási pontjainkon. Elérhető a nap 24 órájában a hét minden napján a következő zöld számon: 080048326000.

Az "Elements", amely meghatározza a járművének garanciáját:

Elements rugalmasságot biztosít a főbb „elements”-ek kombinációjának kiválasztásához a teljes kínálatból, ezzel elősegítve, hogy a vevő összeállíthassa a személyre szabott csomagját.

 • DRIVELINE
  Motor, befecskendezés , váltó, kardántengely, tengelyek javítása.
 • KARBANTARTÁS
  Karbantartás, kenés, olajok és folyadékok cseréje a karbantartásnak és a javítási kézikönyvnek megfelelően.
 • EXTRA DRIVELINE
  Mindenféle javítás, kivéve a motor, befecskendezés, váltó, kardántengely, tengelyek. Pl.: elektromos rendszer.
 • VISELET
  Kuplung, fékbetétek, féktárcsák, dobok (újrafúrás), tömítés fékdobokhoz.

Iveco Garancia az OK Trucks Komfort járműveihez

Az OK Trucks Komfort járművekhez a vevő bármilyen Európában érvényes garanciát is választhat.

 • Lefedi a hajtáslánc, az alváz, a vezetőfülke és a karosszéria főbb elemeit, beleértve a segédváz rögzítő elemeit.
 • OK Trucks Komfort járművek, amelyek rendelkeznek garanciával, minden esetben kifejezett vizsgálatokon esnek át, hogy biztosítsák a megfelelő minőséget és állapotot.
 • Legfeljebb 5 éves járművek esetében elérhető.
 • 12 hónapig érvényes.

PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK

Az OK Trucks és az Iveco Capital különböző pénzügyi megoldásokat ajánl, hogy elősegítse a vevők hozzáférését használt járművekhez: operatív lízing és hitelezés, további szolgáltatások kombinációjának a lehetőségével, mint a Casco biztosítás, tűz és lopás biztosítás.

Ha szeretne több információt a termékeket és szolgáltatásokat, kérjük, forduljon hozzánk, vagy látogasson el hozzánk az egyik OK Trucks központokban. Egy profi csapat örömmel segít Önnek a választás a legmegfelelőbb termékek és szolgáltatások az Ön igényeinek.


Havi ajánlatok

Vegyék fel a kapcsolatot velünk

Feliratkozás a hírlevélre

Kérjük, válaszoljon az összes következő kijelentésre

Elolvastam az Adatvédelmi nyilatkozatot, és hozzájárulok a lent ismertetett célokhoz és folyamatokhoz:

MARKETING TEVÉKENYSÉG - A IVECO S.p.A. által történő adatkezelés papírformátumban, automatizált vagy elektronikus formában, ideértve a postai levélküldést, e-mailt, telefont (pl. automatizált telefonhívás, SMS, MMS, fax) és bármely más módot (pl. honlap, mobilalkalmazások) marketing célú megkeresések és hírlevelek küldése, termékek és szolgáltatások reklámozása céljából, l. az Adatvédelmi nyilatkozat 2 (iii) pontját:

HARMADIK FÉL ÁLTALI MARKETING - Az adataim továbbítása a IVECO S.p.A. (CNH Industrial Group) leányvállalatai és kapcsolt vállalatai, valamint a hivatalos kereskedők részére, valamint az adatok általuk történő terjesztése és kezelése marketing célú megkeresések, termékeik és szolgáltatásaik reklámozása, valamint piackutatás céljából, l. az Adatvédelmi nyilatkozat 2 (iv) pontját: